Java e Familjes

posted in: Ngjarje | 0

“Fuqia e një kombi qëndron në familjet e popullit të tij”                                                                                               Abraham Lincoln   Eshtë një e vërtetë e pamohueshme se shoqëritë e zhvilluara janë ndërtuar mbi themelin e familjeve të forta. Gjithashtu është e vërtetë … Continued

Aktivitet gjatë Javës së Martesës

posted in: Ngjarje | 0

Aktivitetet dhe ngjarjet që do të ndodhin gjatë “Javës së Martesës” – 7-14 Shkurt 2012 Radio 7 (97.7 Mhz) transmeton gjithë javën në emisionin e mëngjesit (7-10) program për Javën e Martesës me këshilla për martesën, intervista, sfida etj. Radio … Continued