87 vjet dashuri !

posted in: martesa | 0

Një çift nga Anglia janë kandidatë të rekordit Gines për martesën më të gjatë. Të jetosh për 87 vjet bashkë! Çifti me marrtesën më të gjatë në botë, ndan sekretet se si të kesh dashuri për gjithë jetën.

1+1=1 Rasti i vetëm!

posted in: martesa | 0

“…dhe ata jetuan përgjithmonë të lumtur!” Keshtu mbaj mend qe mbaronin perrallat qe me rrefente gjyshja ime. Fatkeqesisht, sot qe une jam rritur dhe di te dalloj nje perralle nga realiteti,

A sjellin ndryshimet midis burrit edhe gruas mërzitje, apo përmbushje në martesë?

posted in: martesa | 0

Dikush ka thënë: “Dashuria është e verbër, por martesa të hap sy­të”. Pasi kalojnë muajin e mjaltit, të gjitha ndryy­shimet midis partnerëve fillojnë të ndikojnë në martesë. Për ironi, ndry­shimet janë shpesh ato cilësi të mrekullueshme që na tërhoqën te partneri/ja, kur dilnim bashkë gjatë kohës së njohjes. Ai ishte i … Continued

Pse jeni martuar?

posted in: martesa | 0

Martesa është bërë që një burrë dhe një grua të plotësojnë njëri-tjetrin në mënyy­rë të ndërsjelltë. Pse u martuat vallë? Për seks? Për romancë? Për shoqëri? Për siguri? Për të patur fëmijë? Ka arsyy­e të mira që të çojnë në … Continued

Pse Është e Rëndësishme Martesa?

posted in: martesa | 0

  Pse Është e Rëndësishme Martesa? Botimi i Tretë Tridhjetë Përfundime nga Shkencat Sociale Hyrje NË GJYSMËN E DYTË TË SHEKULLIT TË NJËZETË, divorci përbënte një nga kërcënimet më të mëdha për martesën në Shtetet e Bashkuara. Vlerësimet e njohura … Continued

Java e Familjes

posted in: Ngjarje | 0

“Fuqia e një kombi qëndron në familjet e popullit të tij”                                                                                               Abraham Lincoln   Eshtë një e vërtetë e pamohueshme se shoqëritë e zhvilluara janë ndërtuar mbi themelin e familjeve të forta. Gjithashtu është e vërtetë … Continued

Aktivitet gjatë Javës së Martesës

posted in: Ngjarje | 0

Aktivitetet dhe ngjarjet që do të ndodhin gjatë “Javës së Martesës” – 7-14 Shkurt 2012 Radio 7 (97.7 Mhz) transmeton gjithë javën në emisionin e mëngjesit (7-10) program për Javën e Martesës me këshilla për martesën, intervista, sfida etj. Radio … Continued