Aktivitet gjatë Javës së Martesës

posted in: Ngjarje | 0

Aktivitetet dhe ngjarjet që do të ndodhin gjatë “Javës së Martesës” – 7-14 Shkurt 2012 Radio 7 (97.7 Mhz) transmeton gjithë javën në emisionin e mëngjesit (7-10) program për Javën e Martesës me këshilla për martesën, intervista, sfida etj. Radio … Continued